Овен

Физически се чувствате във форма, но преди всичко сте по-загрижени за здравето на другите. Въпреки това, уверете се, че не губите контрол върху собственото си здраве. Справете се с дълбоко вкоренени проблеми, които обикновено пренебрегвате. Разговорите с близки довереници ще ви помагат да се справите с всякакви лоши навици.

Телец

Вашето естествено самообладание и здравословна диета помагат за подхранването на ума и тялото ви. Вие сте силни и енергията, която притежавате, се използва най-добре, за да влияете на другите. Не оставайте изолирани, опитайте се да ентусиазирате и мотивирате приятелите си. Когато го направите, вие оценявате колко забавна е спортната дейност, когато е споделена с други.

Близнаци

Чувствате се пълни с енергия, вие сте физически здрави и психически в страхотна форма. Осигурете изход на всяка излишна натрупана енергия, като отидете на джогинг, може би с група приятели. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е просто да слушате тялото си, да откриете какво го кара да се чувства толкова добре. По този начин укрепите здравето си още повече.

Рак

Ако не се чувствате толкова ярки, както обикновено, не бъдете прекалено строги към себе си. Ако здравето ви е застрашено, направете всичко възможно да не прекалявате с упражненията. Може да откриете, че сте достигнали границата на възможностите си, осъзнавайки този факт, помислете за начина си на живот, как можете да го подобрите и да развиете по-здравословна перспектива.

Лъв

Поставете спирачките и се отнасяйте спокойно към тялото си. Опитайте се да си осигурите възможно най-много почивка и релаксация. Възприемането на по-здравословно отношение е по-важно, ако преживявате стресови моменти. Внимателно преценете дали си струва да изразходвате енергийни запаси и кога не е толкова добра идея.

Дева

Ако се чувствате малко уморени, може би трябва да си вземете почивка. Голяма част от това, което сте мотивирани да правите, се ражда от чувство на неудовлетвореност или по някакъв начин антагонистично. Начин да противодействате на тези чувства е да се уверите, че си почивате достатъчно. Възстановете самообладанието си.

Везни

Намалете темпото, с всички дейности, в които участвате, както умът, така и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Вслушайте се в тялото си и направете нещо добро за здравето си. Обърнете повече внимание на баланса между активност, почивка и удоволствие.

Скорпион

Можете да поемете отговорност за факта, че не винаги се чувствате добре със себе си. Не е голям проблем, ако не можете да сте в крак с другите и имате по-малко издръжливост, отколкото очаквате. По-добре е да се вслушвате в сигналите на тялото си и да си вземете кратка почивка, отколкото да се натоварвате прекалено много и да рискувате да се уморите.

Стрелец

Притежавате необходимата енергия, за да осъществите дългоочаквани планове. Възползвайте се от тази възможност, за да придобиете нови резерви от сила и да изградите издръжливостта си с малко работа за издръжливост, така че да сте добре подготвени и готови да се справите с всички предизвикателства, които може да предстоят.

Козирог

Ако нещата са проблемни, не се изненадвайте, ако получите странно главоболие или се почувствате уморени. Възможно е притесненията около последните събития да са оставили своя отпечатък върху вас. Работете върху изграждането на устойчивостта на тялото си и правете много упражнения, осигурете си необходимия сън и се опитайте да ядете особено здравословни храни, които са полезни.

Водолей

Тялото ви се нуждае от специално внимание и нервите ви също са на ръба. Всичко, което безкрайно ви вълнува, не винаги си заслужава вниманието. Укрепете устойчивостта на тялото си и се уверете, че спите много и разчитайте и на двете за малко по-дълго. Когато в крайна сметка се отпуснете, вие му се наслаждавате по-интензивно от всякога.

Риби

Погрижете се за себе си, не можете да промените начина, по който се чувствате, следователно, ако можете, успокойте се и не се поставяйте в ненужно стресови ситуации. Избягвайте да излизате от зоната си на комфорт, останете в позната среда, прекарайте време в релаксация в компанията на хора, които познавате, докато възвърнете обичайната си енергия и самообладание.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa