Овен

Захващайте се с планирани проекти и ги стартирайте, вие притежавате увереността да опитате нещо различно. В резултат на това вие носите така необходимите промени в кариерата, физическото си благополучие и в любовния си живот. Други забелязват вашето ново отношение и смелостта, която проявявате, и ви подкрепят положително, не забравяйте да останете и с двата си крака стъпили на земята.

Телец

Вашата увереност и общителност означават, че научавате много и можете да разрешите всички нерешени проблеми, като измервате умствените си способности спрямо тези около вас. Уверете се, че вашите партньори знаят правилата на играта и не се впускайте в ненужни спорове. Ако конфликтите продължават, вашият самоуверен и честен подход помага за разрешаването им.

Близнаци

Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилния инстинкт за добра оферта и не се плашите лесно. Вашите приятели ще ви дадат честен съвет, ако имате нужда от такъв. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и ще бъдете сигурни, че ще намерите правилния вид сделка.

Рак

Вашата сила на възприятие увеличава яснотата и силата на вашия интелект. Ясната визия за вашето бъдеще ви помага да преследвате целите си, независимо от всякакви външни влияния. Стъпка по стъпка вие превръщате вашите видения в реалност. Цялата тази дейност означава, че трябва да правите упражнения, които ви помагат да поддържате баланс, физически и психически.

Лъв

Препълнени с енергия, вие сте много разговорливи и пълни с добри идеи. Следователно може да решите да опитате нещо ново. Други са привлечени от вас и са нетърпеливи да участват във всякакви планирани дейности или действително участие в проекти, към които могат да се присъединят. Оставете другите да си кажат думата и не мислете, че обмяната на идеи трябва да е състезание.

Дева

Стимулирани от хората, с които общувате, вашите мисловни процеси са бдителни и отзивчиви, бъдете сигурни, че другите напълно разбират намеренията ви и изясняват напълно позицията ви, така че да няма никакво объркване. Няма от какво да се страхувате при използването на такъв откровен, честен подход, който в крайна сметка ще ви осигури уважението, което заслужавате.

Везни

Увереността, която проявявате, прави хората по-податливи на вашите предложения. Такава откровена честност може да доведе до спорове, но ако запазите своята гъвкавост, лесно ще разрешите всякакви недоразумения. Отделете малко време, за да разгледате цялостния си подход, да помислите от какво се нуждаете и да осъзнаете по-добре своите физически и умствени процеси.

Скорпион

Извиквате нова перспектива, за да обедините всичките си контрастни интереси. Независимо дали е свързано с вашата работна среда, семейство, най-близки приятели или любовна връзка - вие ги приспособявате ясно, по премерени начини. Не пренебрегвайте собствените си нужди, отпуснете се малко и отделете време за себе си и за грижата за тялото си, като се храните правилно.

Стрелец

Имате много ясна представа каква трябва да бъде връзката ви, кое не се разбира и кое ви дразни. Използвайте го, за да изразите вашите нужди. За щастие звездите са ви оборудвали с много чувствителност, така че да не срещате никакви проблеми, когато изправяте партньора си пред вашите желания. Но също така бъдете отворени към техните нужди.

Козирог

Вие допринасяте за благосъстоянието на другите по много фокусиран и повдигащ дух начин, прилагайки знанията и таланта си ефективно, вие се възприемате като добър събеседник и проницателен съветник. Тези, които са най-близки до вас, оценяват способността ви да проявявате загриженост към тях и отношенията ви процъфтяват.

Водолей

Разбира се, изпълненият любовен живот вече е половината от битката във вашата връзка. Но не пречи да спестите няколко мисли отвъд чувствените удоволствия. Това е особено важно в случаите, когато пренебрегвате как да укрепите връзката на по-емоционално ниво. Необходима е по-широка дейност, независимо дали е от културен или спортен характер, трябва да бъде на дневен ред в близко бъдеще.

Риби

Финансите ви вървят добре. Знаете как да преговаряте във ваша полза, дори когато се пазарите с някого. Днес ще имате повече възможности, така че установете нови контакти, защото те могат да ви бъдат изключително полезни в бъдеще. Вашите здрави инстинкти ще ви предупредят, в случай че нещата започнат да се объркат.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.