Овен

Независимо дали предстои приятно семейно събиране или празнуване с приятели – днешният ден е идеален за общуване. Точно както вие се наслаждавате на компанията на другите, те също обичат да са с вас. Бъдете себе си днес, защото те ви приемат такива, каквито сте, обичат ви и ви вярват.

Телец

Имате капацитета да се справите с много упражнения, но трябва да управлявате ефективно всяка дейност, за да сте сигурни, че няма да сте напълно преуморени или в крайна сметка да останете без енергия. С определено количество усилия, насочени към ефективна подготовка, вие минимизирате стреса и максимизирате доброто си здраве за продължителен период от време.

Близнаци

Използвайте сегашното си решително настроение и се заемете с нови финансови проекти – може да си струва. Може да е нещо, което сте искали от дълго време, спонтанна покупка или дългосрочна инвестиция. Имате печеливша нотка днес. Хората признават, че сте работили усилено за парите си и се справяте брилянтно с тях.

Рак

Вашето естествено самообладание и здравословна диета помагат за подхранването на ума и тялото ви. Вие сте силни и енергията, която притежавате, се използва най-добре, за да влияете на другите. Не оставайте изолирани, опитайте се да ентусиазирате и мотивирате приятелите си. Когато го направите, оценявате колко забавна е спортната дейност, когато е споделена с други.

Лъв

Не сте в състояние да постигнете много, не позволявайте това да ви възпира, като продължавате стабилно, вие възвръщате инерцията. Личният ви живот е сходен, както с партньора, така и с приятелите, търсете решения за всякакви конфликти и недоразумения, като говорите по-целенасочено. Стресът заплашва вашето благополучие. Намерете нещо средно между релаксация и активност.

Дева

Предстоят промени и в отношенията ви – ролите в партньорството ви може да се променят или външна сила може да е причината за някои сътресения. Тъй като в момента не сте склонни към вътрешен баланс, трябва да внимавате да не реагирате прекалено на изненадите в живота си. Трябва да се съсредоточите върху това, което имате и какво искате, и след това да подходите към всичко това с вътрешно спокойствие.

Везни

Възможно е притесненията около последните събития да са оставили своя отпечатък върху вас. Работете върху изграждането на устойчивостта на тялото си и правете много упражнения, осигурете си необходимия сън и се опитайте да ядете особено здравословни храни, които са полезни.

Скорпион

Ако можете, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Дръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития. Не се оставяйте да бъдете погълнати от лоши съвети, в които не вярвате напълно.

Стрелец

Ако копнеете за любов и чувството за сигурност, което носи това, не винаги го преследвайте с такава сила или бъдете прекалено загрижени, ако любовта, която искате, не винаги е налична. Можете да получите това, което искате, като отделите време, бъдете малко по-отпуснати и спокойни. Една чисто нова перспектива носи със себе си обещание за успех.

Козирог

Изпитвате непреодолимо чувство на безпокойство. Вие сте капризни и с готовност обвинявате другите, което води до нови конфликти. Трябва да установите точно причината за проблема и да проучите причината за вашия стрес. Отбележете си нещата, които ви притесняват, и се опитайте сами да намерите решение за тях.

Водолей

Ако смятате, че има вероятност някой да ви даде всичко, грешите. Напротив, трябва да внимавате, ако някой направи оферта, която е твърде добра, за да е истина. Дори и да ви е трудно да кажете „не“, трябва да го направите, особено ако много е заложено на карта. В противен случай вашата лековерност означава, че ще се окажете много по-зле от преди.

Риби

Бъдете внимателни със здравето си и не прекалявайте. Обстоятелствата понякога водят до по-големи трудности, отколкото можете да очаквате, и поради тази причина трябва да пестите и разпределяте енергията си. Направете крачка назад, не се стресирайте излишно, твърде амбициозността не ви помага да постигнете целта си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.