Козирог

Ще започнете и завършите месеца с наистина феноменална смелост. Решени и решени да се утвърдите, бихте могли да постигнете нещо положително за семейството или да се окажете умели стратези в играта на съдбата. Във всеки случай звездите съветват да бъдете предпазливи, да избягвате прекалено прибързани думи, импулсивни избори и да контролирате с най-голямо внимание яростта на някои шеги. Някой може да го приеме и ще се озовете в пространство за обхождане на коментари и насрещни коментари, което е наистина изнервящо.

Водолей

През септември ви очаква голяма смелост, придружена от концентрация и умствена яснота. Така че този месец може да се окаже магически за социалните отношения, идеален за наслада и дълги уикенди със семейството или с партньора ви или дори за пътуване, ако искате и можете. Ако нещо не работи, например у дома, вашата решителност може да ви помогне да се изправите и разрешите всякакви ситуации. Какво още липсва в обжалването? Може би някаква сигурност за бъдещето. Но скоро ще се ориентирате.

Риби

Септември ще ви предложи цялата добра радост и ентусиазъм, удоволствието да се забавлявате и живеете. В чашата ви обаче ще се излее и горчивината от неочакваното, гневът на недоволството, някакъв емоционален дискомфорт, който обаче ще се уталожи до края на месеца. Вкратце, доста наситен със събития период , който никога няма да ви позволи да се отегчите или да се примирите със случилото се. Между личните празненства, дългите мостове, които да прекарате със семейството и приятелите или по света, септември ще ви накара да се почувствате живи!

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.