Овен

Работили сте много усилено и е време да се съсредоточите върху личния си живот. Обърнете внимание на вашата връзка, семейство или приятели. Може да забележите някои промени във вашите взаимоотношения и може да ви е трудно да балансирате собствените си нужди и нуждите на другите хора. Но общуването с любимия човек и знанието как да правите компромиси ще бъде ключът към по-балансирана връзка.

Телец

Домашният ви живот ще бъде спокоен и щастлив. Ще намерите нови начини за постигане на вашите лични и кариерни цели. В началото на месеца може да се почувствате малко несигурни, но трябва да се научите да се доверявате на собствените си инстинкти. Ще има и предизвикателства, но можете лесно да ги преодолеете.

Близнаци

Ще се почувствате по-мотивирани да поемете и продължите проекти, които може да са били забавени или задържани поради някои непредвидени обстоятелства. Ако планирате да започнете нов проект или бизнес, това може да е идеалният месец, за да го направите. Ще бъдете компенсирани за упоритата си работа, а щедростта ви също ще ви помогне да привлечете повече пари. Може да получите признание в работата и го заслужавате! Това е вашето време да блеснете.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.