Овен

През септември ще искате да празнувате със семейството, да преоткриете вътрешните и личните си ритми и да намалите поне малко темпото. Някои от вас ще успеят да се отпуснат, а други, за съжаление, ще трябва да се опитат да съчетаят личния живот и задълженията по най-добрия начин. Ако е така, бъдете сигурни, че ще си заслужава. Като семейство можете да прекарате спокойни и ползотворни моменти, да се поглезите с приятна почивка или за многобройните мостове, които ще удължат уикендите на този месец, който изглежда създаден нарочно, за да излезете от черупката си.

Телец

Септември ще бъде типичен есенен месец: прекрасно слънце, неочаквана жега и внезапно смразяващ вятър и дъжд (със сигурност не за времето, а за настроението). Накратко, можете да преживеете поредица от  различни ситуации , някои много  положителни и възнаграждаващи, други изнервящи и наистина уморителни. Звездите ви съветват да не сте импулсивни, да укротите гнева си, което може да ви накара да бъдете доста разрушителни. С обичайния си самоконтрол ще изградите нещо страхотно.

Близнаци

Септември пристига със своя специфичен аромат на консолидация, страст и новост. Най-вероятно обаче ще става дума за иновации, които вече бяха споменати през предходния месец и които сега ще развивате във всяка последствие. За трансфери, пътувания и дори кратки почивки, възползвайки се от дългите уикенди, разпръснати през целия месец, звездите обещават много благоденствие, радост и забавление. От друга страна, за семейните отношения и за домашни или свързани с дома непредвидени проблеми ще има някои главоболия за разрешаване. Нищо сериозно!

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.