Рак

Разширяването на вашата мрежа ще ви бъде от голяма полза през следващите месеци. Може да изпитате известно напрежение във връзката си, но не позволявайте това да ви засегне твърде много. Избягвайте импулсивни действия и решения, които могат да навредят на връзката ви, вместо да я подобрят. Отделете време за някои физически дейности, които ще ви поддържат здрави.

Лъв

Може да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата, но просто ще трябва да отделите малко време за почивка. Социалният ви живот ще бъде много активен този месец и връзките ще процъфтяват. Това е идеалното време да се отпуснете с най-близките си хора. Когато се чувствате зле, можете да разчитате на приятелите си да ви помогнат да се почувствате по-добре.

Дева

Този месец е подходящо време да намерите ново хоби или интерес. Може да срещнете нови хора със същия интерес и те ще ви помогнат да имате нова, нова перспектива за живота. Съсредоточете се върху повече проекти за самоусъвършенстване, които могат да ви помогнат да успеете не само в кариерата, но и в живота.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.