Рак

Опитайте се да избегнете всякакви разногласия с хората през този месец. Всеки може да се чувства малко стресиран поради някакво напрежение във въздуха. Може дори да има няколко пъти, когато се чувствате принудени да реагирате. Медитацията може да ви помогне да успокоите препускащия си ум. Работете усилено и се поглезете! След всички трудности, които вероятно сте прекарали, ще се насладите на плодовете на труда си този месец. Късметът е във ваша полза и сте спечелили достатъчно, за да се грижите за себе си! Помислете да се поглезите, но не забравяйте да дадете приоритет на здравето си. Поддържайте здравословна работна рутина и безпроблемните финанси ще са пред вас.

Лъв

Това ще бъде месец, изпълнен с много забавления и релакс. Всякакви правни въпроси ще се разрешават по приятен начин и ще се случват хубави неща. Много положителни събития ще ви направят щастливи, карайки ви да оцените промените, настъпили в живота ви наскоро. Вие сте склонни да искате да общувате и да купонясвате този месец. Пазете се от енергийни вампири, които могат да нанесат негативна енергия върху вас и вашето състояние! Те могат да повлияят на паричния ви поток, така че внимавайте и бъдете готови! Този месец може да донесе смесени резултати във финансовия ви живот, но продължавайте да използвате своите таланти и творчески умения, за да направите допълнителни пари!

Дева

Този месец ще се почувствате по-енергични и приповдигнати, което ще ви държи в положително настроение и ще ви създава настроение за изпълнение на висящи планове. Тъй като ще имате малко или никаква толерантност към отлагането, може да се натъкнете на страхотни възможности за себе си. Ще търсите само решения, които дават резултати. Месецът ще доведе до освежаваща промяна във вашия финансов живот! Със сигурност ще се насладите на по-хармонични и сърдечни отношения с колегите си на работа и ще се заемете с ангажиментите си с ново усърдие! Ентусиазмът ви ще привлече вниманието на мнозина, така че продължавайте в същия дух и късметът ви скоро ще дойде.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.