Везни

Септември ще започне с гръм и трясък , благодарение на звездното небе, което ще насърчи любовта, благополучието във всеки сектор, но особено свободното време, пътуванията и празненствата. Накратко, идеално време да празнувате и да се насладите на многото дълги уикенди, на които септември  ще бъде наистина богат. Общуването и срещите с интересни хора ще ви накарат да се почувствате спокойни и удовлетворени и може да ви помогне да изчистите някои несигурности. Но ако съмненията се отнасят до чувствата, внимавайте за втората част на септември, ще бъде доста изнервена.

Скорпион

Септември може да се окаже интензивен месец с особени емоции, които ще засегнат всички сектори. Малко чувствителност обаче ще заобиколи тези усещания, с риск от запалване твърде лесно и последствията, които можете много добре да си представите, както в семейството, така и с приятели или такива в социалните мрежи. Венера ще смекчи чувствата през втората половина на месеца, носейки свежия вятър на хармонията и желанието за спокойствие. В много ситуации, следователно не във всички, ала ще си струва да се изслуша!

Стрелец

Този месец ще донесе желание за щастие, ухание на много дълги уикенди и следователно много приятни възможности да се забавлявате и да прекарвате повече време в компанията на хората, които ви обичат. Следователно може да представлява релаксираща фаза, в която да възстановите себе си и вашите желания, да се свържете отново с радостта от живота и личните проекти, от най-важните, но без да забравяте леките и безгрижни, единствените моменти, които могат да дадат усмивка и вкус към „съществуването“. Вкратце, месец за възстановяване!

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.