Везни

Това е отличен месец за вас да се отпуснете и да се забавлявате. Ще бъдете в здраво настроение, което може да ви помогне да намерите спокойно решение на всеки незначителен проблем, който може да имате. В резултат на това ще надделеят по-разумните и по-хладни глави и ще постигнете приемливо споразумение. Имате способността да загърбите неприятните енергии. Бъдете много внимателни и дръжте очите си отворени през този месец! Ако сте длъжни да подпишете някакви документи или договори, не забравяйте да обърнете внимание на дребния шрифт и най-малките детайли. Малките прояви на невнимание могат да доведат до по-лоши финансови проблеми! Най-добре е да знаете и собствената си стойност.

Скорпион

Този месец ще се съсредоточи върху вашата самоувереност и самоувереност, тъй като вашите решения вероятно ще бъдат правилни и вашата собствена преценка ще бъде по-ценна от тази на другите. Тъй като Луната е в Скорпион, ще се чувствате по-уверени, така че следвайте интуицията си. Бъдете уверени в решенията си, тъй като те ще ви помогнат да постигнете житейските си цели. Ще бъде ползотворен месец за вас на работното място. Направете най-добрия си професионален крак напред, използвайте своя чар, социални умения и ще успеете да поставите идеите си на масата и да спечелите одобрението на шефа си. Възползвайте се максимално от своите таланти и умения и скоро ще се радвате на финансова печалба.

Стрелец

Може да сте по-склонни да предприемете действия по въпроси, които трябва да бъдат решени. Това може да е резултат от предизвикателства в работата или стари проблеми в дома. Поддържането на реалистично мислене ще ви помогне да намерите отговори на всякакви проблеми. Вашето логическо мислене ще бъде похвално, а неуморните ви усилия ще бъдат възнаградени. Винаги сте били щедри по природа, но доброжелателното ви отношение няма да ви се отрази добре този месец. Възможно е да се възползват от вас, извличайки пари от вашите финанси. Дръжте парите си под контрол чрез бюджетни планове и ги заключете далеч от всеки, който може да се възползва от вас. Доверете се на Вселената и непрекъснато питайте за напътствия.

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.