"Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място най-вече искам да благодаря на 325 000 възрожденци, които за пореден път дадоха доверието си на "Възраждане"! За вас работим, за вас се борим". Това написа лидерът на партията Костадин Костадинов в профила си във Facebook.

"Светът се променя, уважаеми сънародници! Предстои ни заедно да променим и България! И ще я променим - ще я направим свободна, независима и богата", добави той.

По думите на Костадинов правителство ще има. „Не защото избирателите са изморени, а защото избраниците им поизчерпаха парите за купуване и е време да се коалират, за да награбят нови средства от бюджета. Като че ли засега се очертава само "Възраждане" да не участва в това разграбване на държавата”, допълва лидерът на партията.

„На финала да кажа нещо извън темата. Вчера, според народния ни фолклор, беше Мишкин ден - празника на мишките. Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева на калпак. Още 4 милиона пък си останаха по дупките и оставиха престъпници и продажници да се разпореждат с бъдещето им. На този фон още веднъж искам да благодаря на тези 325 000 свободни и достойни човеци, които заявиха на висок глас, че е ВРЕМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ”, написа още Костадинов.

Снимка: БГНЕС