Има вероятност случаят „Цалапица“ да бъде потулен, а за убийството на Митко да има осъдени, но то да остане неразкрито. Така смятат адвокатите Димитър Марковски и Антоанета Николова, които представляват майката на убитото момче-Атанаска Бакалова.

Според тях в това убийство не участва само Рангел Бизюрев и доказателство за това са неговите, и тези на близнаците - Борислав и Валентин, противоречиви показания.

С очна ставка ще започне поредното заседание по делото за убийството в Цалапица.  На 9-ти октомври и от 9:00 часа в Окръжен съд Пловдив ключовият свидетел Атанас Гунчев и Бизюрев ще застанат пред съда за въпроси, тъй като именно бяха констатирани противоречия в предходното заседание, относно посоката на оттегляне на автомобила, шофиран от Борислав.

След това ще продължат разпитите на останалите вещи лица и свидетели по делото. Очаква се да бъдат разпитани свидетели, които не се явиха на дело през август месец . Това са родителите на двамата братя близнаци, а заседанието на 9-ти ще трябва да бъде  изслушан таен свидетел, който ще бъде разпитан по специална процедура.

Вижте цялото интервю с адвокатите Димитър Марковски и Антоанета Николова: