Софийската района прокуратура съобщи, че бившият борец Кирил Терзиев е обвинен за закана за убийство и още вчера му е наложена мярка "подписка". 

Светлана Гущерова: Кирил Терзиев ми посегна, счупи ми зъбите пред децата

Припомняме, това се случва след като плеймейтката Светлана Гущерова разказа в социалните мрежи, че е била ударена от него и са й били счупени зъбите пред очите на трите ѝ деца - Криси, Ани и Доби. От Софийската района прокуратура заявиха, че на Терзиев е наложена мярка "подписка".

По-късно пред различни медии Терзиев отрече да е удрял Гущерова и дори не я е приближавал. Според него "със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”.

Кирил Терзиев: Не съм докоснал с пръст Светлана Гущерова

 

Сигналът срещу Терзиев е подаден на 3 юни в полицията. Първоначално олимпийският медалист е бил обявен за общодържавно издирване, но днес сам се е явил в столичното 4-о районно управление.

Иззети са записи от камери за видеонаблюдение, властите търсят свидетели на случката. Предстои изготвянето на експертизи и провеждането на разпити. Разследването по закон е два месеца, но може да бъде удължено.

Според източници на NOVA от разследването експертизата е установила, че има засягане на фасетите на 36-годишната жена, но няма избити зъби.