Майката на убитото момче от Цалапица Митко категорично заяви, че близнаците са съучастници в убийството на сина ѝ. Малко преди делото срещу Рангел Бизюрев да започне пред Окръжен съд Пловдив, близки на Димитър Малинов се събраха пред сградата с плакати, за да подкрепят Атанаска Бакалова, пише TrafficNews.bg.

Продължава делото за убийството на Митко от Цалапица, разпитват свидетели

 “Близнаците участват в убийството на Митко, в извозване, закопаване. Днес ще свидетелстват срещу Рангел Бизюрев. Всички разпити се разминават, аз съм чела всичко по делото , включително на Атанас Гунчев. Опитали са се да нагласят нещо, но не им се получава. Искаме истината и всички да си понесат наказанията. Да гледам снимките на тялото му и как са го заровили. Ударите са много повече от 4. Много искам да чуя това момиче Яница какво ще говори в съда утре, защото тя е знаела всичко,”коментира Бакалова.

Точно в 9:30 ще започне и съдебното заседание. Общо за разпит са предвидени 37 свидетели и 14 вещите лица. Първи ще застанат за разпит двамата братя Динкови. Бизюрев е с обвинение за умишлено убийство, а в обвинителния акт е записано, че на 20-ти юли миналата година в Цалапица, умишлено е умъртвил 24-годишния Димитър Малинов, като убийството е извършено с особена жестокост.