Днес в Районен съд в Пловдив разглеждат искането на прокуратурата за настаняване и лечение в специализирано психиатрично заведение на 28-годишната Гергана Неделчева, заплашвала певицата Дара Екимова  и  инфлуенсърката Ясмин Кирилова. Делото е разпределено на съдия Спасимир Здравчев и към този момент се разглежда, но при закрити врати и без журналисти.

Районната прокуратура настоява да бъде назначена и  съдебно-психиатрична експертиза, която да покаже дали момичето страда от психиатрично разстройство.  В залата дойде Дара Екимова, както и инфлуенсърката Ясмин. Гергана също пристигна в залата, заедно със своята майка, която е неин попечител, пише TrafficNews.bg.

Певицата застана пред медиите, за да разкаже за заплашителни и обидни съобщения. Тя категорично иска лечение за момичето, като отбеляза, че тя е жертва на своята болест. Чрез социалните мрежи Гергана  започнала да изпраща заплашителни и обидни съобщения. Пишела коментари под публикации и на продуцентката й Саня Армутлиева.

Най-после! Настаняват в психиатрия пловдивчанката, тормозила Дара Екимова

Кореспонденцията се състояла в множество и ежедневни нападки, обиди, закани за убийство, заплахи за живота и здравето на семейството на двете включително и на детето на последната.

 “Очаквам да има ситуацията някаква развръзка за двете страни и да се вземат мерки. Искаме да не се чувстваме заплашени. Също така искаме да се положат грижи за Гергана , защото тя също е жертва на заболяването си и ще е супер всичко да бъде наред и да има справедливост. След като оповестихме за случая ситуацията се влоши още повече, тя започна да отправя заплахи към Саня и дъщеря ѝ и към мен от нови профили. От ера дори имам съобщения в социалните мрежи, като дори започна да заплашва децата, които създават мои фен страници”. Това разказа пред съда Дара Екимова.

Певицата смята , че трябва да се вземат незабавно мерки, за да може това да приключи. По думите ѝ тормозът от страна на Гергана към нея е започнал преди година и половина. Екимова е категорична , че не е заплашвана от други лица, а с нея в съда дойде и заплашваната от Гергана инфлуенсърка Ясмин Кирилова.

"Ще гниеш под земята": Заплашват с убийство певицата Дара Екимова

“Тя не е виновна, че има заболяване. Смятам , че попечителят ѝ трябва да носи пълната отговорност и да се грижи за това тя да приема своите лекарства. Ясмин също е потърпевша и то в доста по-сериозна степен, става въпрос з а малкото ѝ дете и семейството ѝ,”завърши българската певица.

Очаквайте подробности!