Неприятно преживяване е имала пловдивчанка, която живее в Бургас. Чистачките на автомобила са й били брутално счупени, а причината е повече от клиширана - паркиране на "грешно" място.

Според шофьорката обаче не това е начинът да се подходи в подобна ситуация. Тя споделя, че е много разочарована и изненадана от случилото се.

"Не искам да вярвам, че хората са лоши, злобни, обезверени. Но явно не е така. Пиша това, защото много се натъжих тази сутрин. Вчера около 18:30 се прибрах от работа и имах “наглостта “ да паркирам на Синя зона зад пазарчето Краснодар във "Възраждане". Всички знаем, че в квартала паркирането е трудна мисия.

В 8:00 сутринта си намирам колата със зверски изтръгнати чистачки! Защо? Защо бе хора е тази злоба? Документи за собственост ли имате за сините паркинг места?! Пловдивчанка съм. В София съм живяла, но тук явно е брутално. Жалко, че в любимия ми морски град хората са толкова...", пише Роси Мъглова.

Според някои потребители вандалския акт е по-скоро случаен.

"Аз също живея на метри от Краснодар, от както има Синя зона и спирам на нея, никой никога не ми е правил изречения. Вярвам, че случката, е плод на случаен вандалски акт.", отбелязва Тодор А.

Други обаче контрират и смятат, че няма нищо случайно.

"Нормално за Бургас. Такава идиотщина никъде не съм видяла", констатира пък Иванка Г. "Наистина това за чистачките само в Бургас съм го виждала", подкрепя я Никол Н.

Снимката е илюстративна