Пловдивчанинът Димо Петров – Флорината, собственик на разбития плейбой бара "Мулен руж" в Слънчев бряг, вече е вън от ареста.

TrafficNews се позовава на очевидци, които са засекли 50-годишния мъж на разходка из града под тепетата.

Последно той е бил засечен със съпругата си в неделя, като дамата е управлявала скъп джип, а той е бил на пасажерската седалка.

В края на август спецполицейски части щурмуваха заведението, намиращо се срещу бившата дискотека "Оксижен".

Качулките нахлули, докато в "Мулен руж" било пълно с клиенти, консумиращи платена любов. Десетте танцьорки били спипани в пика на работата си, докато активно се трудели върху клиентите.

По време на продължилата около 3 часа и половина операция е извършено и претърсване. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лева на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на момичетата можело да се удължава времето за удоволствие, което обаче било свързано и с увеличаване на тарифата.

За никого не е тайна, че 50-годишният предприемач върти нощни заведения по летни и зимни курорти, има едноименни еротик барове в Слънчев бряг и Банско, познат е на полицията, а съвсем скоро ще стане и клиент на Темида.