Бременна столичанка откри вандализирана паркираната си кола. Бялата машина била нашарена с червена лента през шофьорската врата. Случката е от софийския квартал "Младост" 4, а за нея алармира самата потърпевша.

Пламена П. отбелязва, че не е паркирала пред "своя" блок, но не е нарушила никакви правила, защото колата била изрядно паркирана.

Тя отбелязва, че каското на возилото ще покрие щетата, но остава неудобството, че жената остава без возило.  "Да вметна, че сега поне 1 месец ще съм без кола, а съм и бременна и колата наистина ни трябва. Не паркирам пред моя блок , защото ме запушват, а през нощта може да се наложи да изляза по спешност до болница", пише Пламена.

Негостоприемно посрещнаха шофьор в София СНИМКА

Дамата отбелязва, че споделя станалото, за да разбере дали подобна вандалщина е практика в квартала. Тя е подала сигнал до органите на реда, за да бъде съставен протокол.

Вижте и целия сигнал, споделен от Пламена П.:

"Така ми подредиха колата на улицата пред блок 440, "Младост"4 . Извиках полиция, за да състави протокол. Колата ми е изрядно паркирана и не нарушава никакви правила.
Въпросът ми е дали знаете това да се шарят колите е традиция там, или просто вандалска постъпка от случаен обект.
Каското ще ми покрие щетата, но не разбирам колко трябва да ти е мръсна душицата, за да направиш това.
Да вметна, че сега поне 1 месец ще съм без кола, а съм и бременна и колата наистина ни трябва. Не паркирам пред моя блок , защото ме запушват, а през нощта може да се наложи да изляза по спешност до болница.
Ако случайно извършителят види снимките, искам да му кажа, че с това няма да постигне нищо. Ще продължа да си паркирам там и да се радвам на живота си, той да се замисли, защо е толкова злобен и лош!"

Серия от катастрофи в София - лъскава машина е потрошена СНИМКИ