Троянска война по костенски - хубавата Даниела и една среднощна драма, завършила с фатален край. Така може да се обобщи клането в Костенец, станало снощи. Причината за убийството на 34-годишният Тихомир Дринков е красивата Даниела Стефанова.

34-годишната бременна жена станала повод за скандал между жертвата и убиецът Стельо.

Даниела се водела гадже на Тихомир. Русокоската обаче въртяла и тайна афера със Стельо.

Тримата се събрали снощи на запой, когато възникнал скандал. Свадата обаче завършила фатално - Стельо извадил нож и наръгал 7-8 пъти Тихомир.

Инцидентът станал около 20.44 ч.. Тогава в МВР постъпил сигнал за шумна разпра в къща на ул. “Шипка” в града, предават от TrafficNews. Няколко минути по-късно постъпил друг сигнал за мъж в безпомощно състояние. Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта му от множество прободни рани.

Полицията е задържала за 24 часа Даниела и Стельо, които се разпитват за вчерашния екшън. Образувано е досъдебно производство, а действията по разследването продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед вземане на постоянна мярка за неотклонение на извършителите.

Убийство в Костенец! Наръгаха млад мъж пред бременната му приятелка