Непълнолетни маскирани момчета удрят безпричинно социално слаб на спирка във Варна. Това става ясно от скандални кадри в мрежата.

"Моля администраторите да одобрят публикацията ми, защото е много притеснителна! Става въпрос за една банда деца от гр.Варна, които пребиват, тормозят и обират беззащитни хора по улиците, снимат с телефоните си и разпространяват из телеграм групи клипчетата и се гордеят с тях. Единият, който е " главатар" на тази банда е въпросното дете, на снимката набор 011, а другите все още не са установени. Правят се на скинари, скинхедс или каквито там се мислят и си избиват комплексите. Има много клипчета, но ще постна част да придобиете представа. Моля полицията в град Варна да се сезира по въпроса!", за това апелира потребител, който е скрил своята самоличност по очевидни причини.

Във видеото се вижда как двама от непълнолетни удрят мъж, псуват го и се опитват да му вземат чантата. Накрая мъжът е изгонен от спирката с ритници, а тийнейджърите гордо се поздравяват с извършеното. "Браво, браво е, Марияне", се чува в края на клипа.

Публикацията бе коментирана от стотици потресени местни жители.

"Това е за незабавен сигнал на 112. Те сега са малки, но след 2-3 години! Звънете на полицията! Родителите няма да помогнат щом се е стигнало до тук.... родителите са липсващо звено!", посочва Иглика М.

"Каква банда бе, това са много малки деца. Майките им треа ги ошамарят малко ама явно са ги изпуснали. ", смята Николай Г.

"Подайте сигнал! Чувството за безнаказаност им дава "криле". Дано някой си ги познае и ги приземи, ако ли не, полицията да вземе мерки. Макар, че знаем институциите как Не си вършат работата, а родителите, на такива деца, не са по-различни от самите тях, освен в редки случаи...", посочва друга потребителка.