Ужасяващо нападение е станало в столицата. Жена, която предпочита да запази самоличността си в тайна, написа в социалната мрежа Facebook, че мъж е нападнал майка й.

В анонимната публикация се посочва, че ситуацията се е развила на 11-и юли около 22:40 часа. Нападението станало на бул. "Ломско шосе".

Твърди се, че нападателят е от ромски произход. Той внезапно хванал жената за врата и започнал да дърпа златния й синджир. Мъжът усукал колието около ръката си и повлачил жената към шосето.

Мъжът откраднал златния синджир, след като той се скъсал от врата на жената.

Твърди се още, че мъжът бил във видимо неадекватно състояние.

"Мъжът е слаб и висок, мургав, с гола глава, караше колело, облечен с черни къси панталони и черен потник, имаше и някаква татуировка някъде от около лакътя до китката и е около 30-годишен. Лицето му е впито, а очите - ококорени", споделя дъщерята на нападнатата жена.

Потърпевшата има синини в областта на врата вследствие на нападението. 

"Викахме за помощ, плачехме и никой не ни обърна внимание. Подгоних го и избяга към църквата Свети Дух. Пазете се хора, защото този мъж не е случаен, дебне и напада хора по квартала и краде, страшно агресивен и с неадекватен вид, възможно е да употребява забранени вещества. Оглеждайте се за такъв тип човек и се пазете. Пиша поста със сълзи на очите, ситуацията беше ужасна, имаше хора, но никой не реагира", се посочва още в анонимната публикация.

Подаден е сигнал в полицията. "Надяваме се да бъде хванат и да си поеме последствията", заяви дъщерята на нападнатата жена.

Снимката е илюстративна.