Мъж е извършил кражба на парична сума от заведение във Варна. Това твърди Георги Аламуров - той сподели видео от кражбата и написа в социалната мрежа Facebook, че случката се е развила на 6-и юли в 12:04 часа.

Заведението се намира на пешеходната улица, в подножието на ФКЦ Варна. На споделеното от Георги видео се вижда как мъжът буквално ляга на бара, като се твърди, че в този момент той е взел чашка, в която са били оставени пари. Заведението било затворено в този момент.

"Лицето бърка зад затворения бар и взема чашка с пари. Да, така е - неработещо заведение и оставени пари - факт", пише Георги.

Соченият за крадец е придружен от жена и дете в бебешка количка. На кадрите се вижда, че той посяга към бара, докато жената забавлява детето, махайки с ръце.

"За парите - ясно, пихме една студена вода. Ако някой разпознае човека на клипа (макар че лицето му не се вижда ясно), ще се радвам да се свърже с мен", допълва Аламуров.

Собствениците на заведението са подали сигнал в полицията.

"И на двамата лицата се виждат. И двамата са замесени. Полицията, ако се заеме, ще ги открие. Възможно е жената да му е казала къде са парите. И колко невъзмутимо стои, докато този се търкаля по бара, че после и чантичката си дава, да приберат "намереното", написа в секцията за коментари Дени М.