Столичанин, станал жертва на кражба, разпространи кадри от действията на мъже, които сочи за извършители на посегателство.

Личният автомобил на Тодор В. е бил разбит и ограбен на ул. "Родопски извор" в "Манастирски ливади". Извършителите са взели дори покривалото, с което е бил защитен автомобилът.

Кражбата е извършена рано сутринта на 25 септември, а мъжът споделя за ситуацията в социалните мрежи. Той разпространява в публикацията си и кадри, на които твърди, че се виждат замесените в случката.

Той смята, че използваният автомобил е краден, защото по думите му апашите не се притеснили ни най-малко от това, че номерът се вижда. Купето на колата на потърпевшия било ловко отворено, не бил подминат и багажникът, в който имало детска количка.

Мъжете отмъкнали дори покривалото на возилото, а Тодор В. разкрива, че това не е първият подобен случай. "Няколко пъти крадат покривала скъпи -  150-200 лeва, но включително от най-евтините - 20-30 лева, дето не стават за нищо - вероятно, за да покриват колите", констатира мъжът.

Той не разкрива дали е подал сигнал до МВР.

Вижте целият му разказ, публикуван бз намеса:

 "Ако на някой му е изчезнала колата - "Тойота РАВ 4", 2020-22,  лилав, нощес, 25-ти, мога да помогна!

Минала е по ул. "Родопски извор" 79 , 4-ма джамбази, виждат им се и лицата този път - слизат от според нас краден (краден може би, защото не им пука че ще се види рег. номер на колата, после си отварят взаимно задна дясна врата отвън -може би детски заключалки, и после едвам се справят с багажника, в който ми се вижда детска количка).

Крадат ми и покривалото (късайки ги - явно с цел да покрият колата после) и потеглят надолу по "Родопски извор". Няколко пъти крадат покривала скъпи - 150-200 лeва, но включително от най-евтините - 20-30 лева, дето не стават за нищо - вероятно, за да покриват колите.