Млад мъж невъзмутимо открадна колело от столичен блок. Въпреки поставените камери във входа лицето не се поколебава и бързо изнася плячката си. Случката е от квартал „Младост“ 4. Бащата на момчето, чието колело е откраднато, публикува записи в мрежата. Той апелира крадецът да се вразуми и върне велосипеда.

„Ето този хубавец, днес м/у 20:00 и 21:00 е ОТКРАДНАЛ колелото на големия ми син, от кв. Младост 4!! Призивът към момчето е елементарен и не изисква особени разсъждения… Да бъде така разбран и разумен да върне колелото обратно там, откъдето погрешно го е взел…

Постъпката му ще бъде разбрана, като обърканост… Вярвам, че инстинктите за самосъхранение ще събудят нужният разум за правилно действие и желанието ми е следното… В рамките на следващите 12 часа колелото на сина ми да бъде върнато точно там, където е било и последваща отговорност не ще бъде търсена!

След това време не ще търся повече колело, а с лицето на човека вече разполагам и ще акцентирам на този смел персонаж, всячески! Ще съм признателен за допълнително инфо на лично,“ написа родителят.