Криминално проявен, който в чужбина е осъждан и лежал за кражби, се развихри и на територията на Плевен и Габрово през последните две седмици, научи GlasNews от свои източници. Светослав Стоянов е заловен от полицията след серия от обири, които той е извършил в периода 24 септември – 4 октомври в двата града, използвайки автомобила на своята приятелка. Тя пък работи в МВР Плевен в Паспортна служба...

Районната прокуратура в Габрово вече е привлякла в качеството на обвиняем Стоянов за това, че при условията на продължавано престъпление и чрез използване на техническо средство е отнел чужди движими вещи, собственост на жители на двата града. От различни жилища той откраднал общо сумата от 9200 лв., 30 евро и златни накити. По искане на Районната прокуратура в Габрово съдът е взел мярка за неотклонение Задържане под стража.

Стоянов и приятелката му, работеща в МВР, Сирма Иванова, с чийто автомобил са вършени обирите, демонстрират висок стандарт на живот в социалните мрежи. Наши източници твърдят, че мъжът е хазартна личност и изкушен от луксозния начин на живот. 

Очаквайте подробности!