След като мъж разказа, че е пребит на работното си място от шефа си навръх рождения си ден, обвиненият представя своята гледна точка за ситуацията. Случаят е от преди седмица в Банско, където Васил Гидженов работи като готвач. Вчера  мъжът обясни, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията извършителят е задържан за срок 24 часа.

Собственикът на заведението твърди, че нищо от разказаното от Гидженов не е истина. „Въпросната вечер проявих съпричастност към него, тъй като беше сам на рождения си ден. Вечерта той вече беше пиян. Споменах му, че не съм доволен от работна практика и хигиена, която не спазва. Видимо агресивен, Васил излезе няколко пъти от страничната врата, след което се връщаше”, коментира в ефира на „Нова” Стоян Стоянов, работодател на Гидженов.

Мъж е пребит на работното си място. Кой е извършителят?

„Той пръв ме удари. Имам медицинска експертиза и снимков материал. Нормална реакция е при самозащита да го ударя и аз. Майка ми, която живее над механата, дойде да види какво става. Аз бях човекът, който се обади в полицията, а не майка ми”, казва Стоянов.

По негови думи барманът на заведението видял, че в деня на инцидента, по обяд Васил е влязъл в двора на механата, като е разбил вратата.

„Заради естеството на работата ми, няма как понякога да не се стигне до конфронтация, но никога не е имало ескалация на напрежението. Не фигурирам в полицейския регистър. Бивши работодатели на Васил Гидженов са готови да свидетелстват пред полицията и за предишни негови агресивни прояви”, каза още Стоянов.