Млад мъж остана неприятно изненадан след лятната си почивка. Софиянецът е заварил жилището си с разбита врата на терасата и ограбено. Изнесени са множество вещи включително голям телевизор, лаптоп, бижута и много други. Наглата кражба е извършена в апартамент на втория етаж в ж.к. „Лев Толстой“. Потърпевшият предупреди в мрежата за случилото се и апелира за съдействие, ако някой разполага с информация за извършителите.

Мъж проверява вратите на апартаменти в София

„Здравейте, съседи. Вчера, на 20.08 се прибрах от почивка и установих, че са ограбили апартамента ми. Докато ме е нямало са разбили вратата на терасата и са изнесли всичко ценно: 70 инча телевизор, лаптоп, часовници, бижута, прахосмукачка, кафе машина, колони, проектори, плейстейшън, парфюми. Дори са ползвали моите отвертки за да разкрачат телевизора. При такова количество откраднати предмети, със сигурност са били група и дори са изнасяли на няколко курса. Живея в ж.к. Лев Толстой близо до бул. Рожен.

Все по-дръзки! Крадец влезе в апартамент, докато собственикът е вътре

Ако някой е потърпевш от подобен скорошен обир, ще се радвам да сподели информация за извършителите, ако има такава.

Ако отивате на почивка и оставяте апартамента си безнадзорен, предупредете някой съсед, защото тази група крадци е активна в момента,“ написа Теодор Райков.

„В „Обеля“ обикалят 2-ма мъже от доста време. Маркираха апартаменти в единия от блоковете и вечер късно пак се оглеждат около входовете,“ сподели жител на София.

Внимавайте! Мъже обикалят в столичен вход, оглеждат апартаменти