Мъж сподели, че група от трима крадци са обрали персонал на хотел в морския ни курорт Слънчев бряг в ранните часове на деня на 30 август. Видео от охранителна камера улавя момента, когато един от тримата крадци влиза в стаята на персонала през отворен за проветрение на стаята прозорец, както и как излиза от стаята. В този момент ограбените са спали.

Всички спестявания, които служителите са изкарали през цялото лято, са били откраднати, твърди Симеон Радевски, който първи разпространява клипа.

"На видеозаписа се вижда как единият от крадците оглежда и влиза в стаята през прозореца. По-късно се вижда и как излиза от стаята, скачайки през прозореца.", написа мъжът.

Мъжът, проникнал в помещението, е стоял вътре повече от 20 минути. А преди той да нахлуе, жена, за която авторът не уточнява нищо, също отива да се огледа.

Вижте стопкадри от записа, публикуван в социалните мрежи. 

"Моля, ако някой има информация или разпознава лицата от записа, свържете се с нас на номер 0897351027, на лични съобщения или с местната полиция. Нека помогнем да се намерят тези хора и да предотвратим подобни случаи в бъдеще.", написа Радевски.