Крадци са за раглобили и задигнали части от лек автомобил Пежо в столичния квартал "Гоце Делчев". Колата е била паркирана за няколко дни до Мотостадион "Витоша".

"Между вечерта на 21-ви септ. и вечерта на 26-ти септ., от бяло Пежо 208, ми бяха откраднати предна броня с номер СВ9101ММ, фарове, стопове, резервна гума, кори от багажника и още няколко неща, както и счупено малкото стъкло до десния прозорец. Колата беше паркирана на свободната площ, използваща се за паркиране, до Мотостадион "Витоша" (Мотописта). Моля, свържете се с мен или с полицията (ще бъде анонимно), ако сте забелязали нещо или имате някаква друга информация", апелира Анита Генчева.



Местни жители посъветваха жената да избяга това място за "дълги" или "нощни" паркирания.

"Ама като оставяте кола в подобни сокаци за повече време имайте предвид, че крадците не спят. Следили са колата, че не мърда от там доста време. Има шпионски камери за автомобили които покриват периметъра 100 процента и то с нощно виждане. Станалото станало, но поне за в бъдеще вземете мерки!", пише Валентин А.

"Вероятно колата е нощувала там, просто не спирайте там нощно време. Много е тъмно, никакви лампи няма, ( което е перфектно за крадците) действат си спокойно. Вашата кола не е първата обрана, виждал съм без гуми и джанти, на трупчета, няколко пъти. Дано имате късмет да ги хванат, много нагли са били тези, доста са я разтоварили…", добавя Красимир К.

Други са убедени, че случая става дума за поръчка.

"100% е било по поръчка…", посочва Георги В.