Тежка катастрофа с бус на Криминалистична лаборатория е станала край Враца.  Пътният инцидент е пътя за Оряхово, на метри от Вичов хан. В този участък по необясними причини често стават ПТП-та.

Софийски лек автомобил "Нисан" се движил от село Три Кладенци към Враца. Шофьорката му подала ляв мигач, за да завие към врачанските лозя, когато се сблъскала с микробус "Фолксваген" на МВР със софийска регистрация. В колата с жената е пътувал бащата ѝ, както и 4-годишният ѝ син, а в полицейския бус двама експерти от областната дирекция на полицията, пише "Булнюз". След инцидента на мястото пристигнали две линейки и две патрулки. Спешните медици са прегледали детето и дядо му и са ги транспортирали към врачанската болница в съзнание.

Камион и камион се сблъскаха, има ранени СНИМКИ

По неофициална информация няма опасност за живота им. Вследствие на удара и двата автомобила са със сериозни материални щети. Колата е смачкана отзад, а полицейският микробус, който е най-новият автомобил на Криминалистична лаборатория, е потрошен в предната част.

Заради катастрофата в момента двете ленти в посока Враца са блокирани, като движението се регулира от полицейски служители, които все още са на местопроизшествието.

Шофьорът, потрошил "Порше" при зверско меле, блесна с нова изцепка ВИДЕО