Скандал между шофьор и велосипедист във Варна завърши с физическа агресия. Колоездачът е разбил страничното огледало на водача на колата.

За жалост жената и детето на шофьора са станали свидетели на инцидента.

Водачът на лекия автмобил предупреди варненци и същевременно апелира за съдействие с откриването му.

"Днес (17.10) към 18:00 пред магазин Алати имах спречкване с нагъл, невъзпитан изключително нервен и нетрезво мислещ велосипедист, при което той ми счупи страничното дясно огледало на автомобила без основателна причина. Бих бил благодарен на всеки който познава или има информация относно велосипедиста който е младо момче на възраст между 20-26г спортно облечен с леко тъмен цвят на кожата  и  колело чиито цветове на рамката са (зелено с черно).Моля да се свърже с мен.", пише Илиян Янев.

Свидетелка на инцидента сподели какво е видяла.

"Бях в дясното платно до вас и чух и видях как с крак ви ритна десния калник! Наистина не видях огледялото!Направи ми впечатление, че велосипедиста докато караше по осовата линия и докато ви разминавах погледнах в страничното си огледало към вас, той вече беше в най-дясната част на лявото платно! След светофара продължи с бясна скорост! С къса почти бръсната глава, черни дрехи, раница и колело зелено и черно!", разказа Д. Демирева.

Според повечето потребители издирването на колоездача е изгубена кауза.

"Изобщо няма да го намериш по това описание, ние бяхме до вас и не го видяхме в лице камоли по този начин, някой да разбере кой е. Ще пиеш една студена вода за това огледало. Нали не мислиш, че някой кара колело с официален костюм?", посочва М. Атанасова.

Други съветват са се проверяват камерите на магазина. Авторът обаче отговаря, че това не е имало успех.

"От полицията казаха, че камерите не били от значение и не можели да го идентифицират.", добавя Янев.

 

Снимката е илюстративна