Обраха туристи, избрали да почиват във Варна.

Три чанти били отмъкнати от плажуващи, които посетили един от варненските плажове. Вътре имало цели четири портмонето, в които се намирали пари и лични вещи. За случая алармира Дени Илиева в една от местните групи във  Facebook.

"Чантите са две дамски, от които едната е бляскава, а другата бяла на GUESS, третата е черна кожена раница", разказва Илиева.

Тя призовава всеки, който има информация за посегателството, да се свърже с нея на тел. 0878955040.

Дамата отправя и апел към апашите: "Вземете парите, но ни върнете вещите и документите!", призовава тя.

Няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Припомняме, че само преди дни във Варна бе предовратена друга плажна кражба. Спасител спря крадец, отмъкнал чантата на летовник, докато той плува в морето край Южния плаж. Веднага бе подаден сигнал в полицията и мъжът бе задържан. Оказа се, че той е на 59 години, от Благоевград. Тогава от полицията коментираха, че провеждат специализирани операции по сигнали за кражби на плажа. Има и задържани.

Вижте и цялата  публикация на Дени Илиева, споделена във Facebook:

"Здравейте! Днес бяха откраднати 3 чанти на плажа до нощното заведение "Moonlight event center". Вътре има 4 портмонета с лични и дебитни карти. Чантите са две дамски, от които едната е бляскава, а другата бяла на GUESS, третата е черна кожена раница. Моля, ако някой намери вещите, според описанието, да се свърже с мен. Тел: 0878955040.
Вземете парите, но ни върнете вещите и документите! Благодаря! "

Снимката е илюстративна