История с продължение - прокуратурата в Пловдив обвини младежа, пребил приятелката си на улица под тепетата. Той е задържан за 72 часа и е обвинен за престъпление по чл. 325 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Днес, 16 октомври 2024 г., Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Владимир П., на 20 г., за това, че на 13.10.2024 г., в гр. Пловдив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото  - нанесъл множество удари с ръце и крака по лицето и тялото на 19-годишна жена, влачил я по земята, дърпал я за косата, обиждал я и крещял.

Стана ясно кой е жестокият бияч на момиче в Пловдив

Досъдебното производство е било образувано след самосезиране на Районна прокуратура – Пловдив по разпространен в медиите видеоклип с проявено насилие спрямо жена. Установено е, че мъжът и жената, които се виждат на кадрите, се познавали и имали връзка. Извършват се действия по разследването – разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза за установяване на телесните увреждания, като след изготвяне на заключението ще се преценява за прецизиране на обвинението и др. 

Както GlasNews съобщи, полицията и прокуратурата се самосезираха след публикация в медията ни за нанесен жесток побой върху млада жена в Кършияка. Припомняме, че грозните сцени бяха запечатани от охранителна камера около 20:00 часа на ул. „Момчил Войвода“ на 13 октомври. 

Шокиращо нападение на жена в Пловдив ВИДЕО