Актьорът и продуцент Башар Рахал е подал оплакване в полицията заради тормоз и закани по телефона, научи TrafficNews.

В ранния следобед в неделя той получил обаждане от непознат номер. Мъжки глас търсил Иван, при което Башар отговорил, че няма такъв. Това обаче разгневило непознатия събеседник, който започнал да ругае актьора и да сипе закани.

След като Рахал затворил, той получил няколко заплашителни SMS-а от същия номер. В тях пишело: "Знам кой си", споменавало се и името му, имало и още заплахи.

Притеснен от неочакваната агресия, роденият в Дубай от баща ливанец и майка българка популярен актьор, подал жалба в полицията.

Рахал отказва коментар по случая.

Актьорът, който на 20 октомври ще навърши 45 години, се готви за премиерата на филма "Завръщане", чиито продуценти са той и Ники Илиев.

Първи у нас новата лента ще видят пловдивчани. Това ще се случи на 15 октомври, а изборът на града под тепетата съвсем не е случаен – именно там се проведоха голяма част от снимките на лентата.

След това филмът ще бъде показан в София (16 октомври), Варна (17 октомври) и Бургас (18 октомври). Още в следващите два дни – 19 и 20 октомври, екипът ще отпътува към английската столица. Прожекциите там ще се осъществят в Genesis Cinema, а на терен ще бъдат всички звезди от филма – Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Райна Караянева, Евелин Костова, Диляна Попова и Богомил Грозев, който е копродуцент.