Софиянци показаха, че имат вярната преценка и искат развитието на София да продължи. За мен е много важно в Столичния общински съвет да има ясно мнозинство, което да гарантира реализация на проектити. Това бяха първите думи на кандидатът за кмет на София Йорданка Фандкъкова.

"Благодаря на всички софиянци, благодаря на всички които подкрепиха кандидатурата ми. Доверието означава много голяма отгороност за мен. София днес показа, че е дясна и искам да поздравя за добрите резултати Демократична България и Борис Бонев от "Спаси София", заяви тя.

"Надявам се следващата неделя софиянци ще излязат, защото този избор е важен. На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички софиянци, с които работихме толкова години и развивахме София. Те показаха, че има прагматични решения на техните проблеми", допълни още Фандъкова.

По думите ѝ всички избори са трудни, защото застава с лицето и биографията си. "За 10 години управление сме направили много, в същото време сме направили пропуски и изводи и съм готова да направя промяна. Надявам се, че следващата неделя ще излязат отново за да потвърдят развитието на нашия град", уточни тя.

"Бях много ясна през цялата кампания с решенията за града. Не се крия зад празни приказки и общи думи. Хората имат нужда от това. Така ще продължа да работя. Бях на не един дебат и с г-жа Манолова, не се крия, не се страхувам от нищо", беше категорична Фандъкова.

"Резултатите много ясно показаха волята на софиянци. Аз вярвам в техния прагматизъм. Вярвам, че те не могат да бъдат лесно манипулирани с думи за промяна", обясни тя.

Манолова: Показахме, че можем да изчистим мръсния въздух във властта

Борисов пак би БСП и се счепка с тях: Промяна – кукувици и костинбродски хора…

Вашият Glas: Балотажи – София, Пловдив, Варна… Бургас – от раз!