Идеологът на партия "Величие" Ивелин Михайлов показа във видео, споделено във фейсбук, помещението, в което депутати от партията твърдят, че са били заключени.

В петък председателят на ПГ на "Величие" Николай Марков съобщи, че депутати от партията са били заключени 4 часа в хамбар от Ивелин Михайлов след гласуването в парламента за правилника за дейността на Народното събрание, пише TrafficNews.bg.

"Искам да покажа мястото, ужасното място, където бяха затворени депутатите на партия "Величие" и Дарин Георгиев къде беше затворен като лъв в клетка и не можеше да излезе. Полковник Марков каза, че е хамбар", казва през смях във видеото Михайлов.

 "Показвам. Да, в момента има и други хора, които съм затворил тук. Те се молят, оковани с белезници", казва той с насмешка. 

"Аз не знам хамбара... не знам полковник Марков дали е виждал другаде изрисувани стени по този начин", казва идеологът на "Величие" и показва изрисуваните стени на помещението.

"Вижте сега, това е прозорец, който няма ключалка. Явно Дарин има някакъв проблем от военната служба, ако са го ранили в главата и не знае как се отваря врата", продължава Михайлов и показва хората около него и посочва отново през смях, че и те са затворени.

"Вижте, трябва да знаете, че винаги полк. Марков и Дарин Георгиев говорят истината, а Виктория Василева не е дошла, защото се притеснява", допълва Михайлов.

Това е нулев етаж. Полковникът, ако скочи оттук може да си изкълчи крака. Той е каратист, той го вдига високо. Така, че това е "хамбарът" в който са затворени. Много тежко място. Има поне хубава гледка, гледали са природа", казва още той.

"Това е нивото на хората, когато ги хванат да лъжат и вижте какви неща съчиняват. Пращайте им съобщения, нека усетят народната любов, заслужават го наистина, поздравления, защото са издържали 4 часа и Дарин ги е охранявал да не им направя нещо по-тежко", призова идеологът на "Величие".