Николай Марков обяви, че политическата партия "Величие" е "само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора". Той допълни в публикацията си в социалната мрежа Facebook, че от днес няма да участва в срещи с обществеността, организирани от партията. 

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП "Величие". Призовавам моите последователи и симпатизанти, да разпространят във всички населени места, в страната и извън нея, че ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора. Както и, че целите на тази организация не са партийни, нито идеални. Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни", написа Марков. 

Ивелин Михайлов: Марков ме заплаши с физическо унищожение ВИДЕО

Припомняме, че по-рано днес идеологът на "Величие" Ивелин Михайлов каза в интервю за "Нова", че Марков го е заплашвал с "физическо унищожение". 

Михайлов направил запис, защото имало заплахи да прехвърли ръководството на партията. Заплахите идвали от Николай Марков, обясни бизнесменът. 

По думите на Михайлов заплахите били, че няма да си намери място в нито една точка на света. Марков му казал, че ще бъде "смазан и унищожен".

Имало заплахи и от депутатката Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева казала, че ако не направят Николай Марков председател, ще бъдат унищожени.

Пред БНР минути по-късно след интервюто си в "Нова" Михайлов обясни, че петима от депутатите на "Величие" първоначално били склонни да подкрепят кабинета на Росен Желязков, но в после се отказали.

Ивелин Михайлов с нови разкрития за Величие и Марков ВИДЕО

Хакнат профил на Ивелин Михайлов от "Величие" призова за подкрепа на кабинет на ГЕРБ

Шефката на "Величие" бърза за субсидиите - живеела в барака с външен клозет