Моделът Джесика Гойкочеа, която се среща с бившата звезда на футболния клуб Барселона Марк Бартра от 2021 г., разказа за споразумението, което е сключила с любовника си за задължителен секс при всяка среща. Тя разказа подробности за връзката им в испанското токшоу La Resistencia.

Джесика, наричана от феновете "най-горещата жена в света", откровено разкри колко сексуално активна е била през последните 30 дни. Инфлуенсърката прекара 15 дни в Бали, така че не можа да прекара време с партньора си, но беше принудена по договор да компенсира това по-късно.

„Когато ie видим, трябва да изпълним определени задължения. Ако един ден сме уморени, на следващия правим секс двойно повече“, каза 27-годишната Гойкочеа пред водещия на шоуто Дейвид Брокано.

Марк Бартра, модел Джесика Гойкочеа, сделка, интимност, секс, любопитство, договор, Испания, връзки, любовЦял екран
Марк Бартра подписа договор с приятелката си Снимка: Twitter

"Това е много добър компромис. Това е домашна работа. Всичко, което не сте яли предната вечер, остава за закуска", добави Бронкано през смях.

Между другото, от 2017 до 2022 г. Бартра беше женен за журналистката Мелиса Хименес, която направи име за себе си, отразявайки мотоциклетни състезания за Sky Italia. Бившите съпрузи отгледаха три деца: Гала, Април и Макс.

Футболистът излезе публично с новата си приятелка през ноември 2021 г., няколко месеца след раздялата с Хименес.

Бартра игра за Барселона от 2010 до 2016 г. Като част от отбора той стана петкратен шампион на Испания и двукратен победител в Шампионската лига. 33-годишният защитник в момента играе за испанския Бетис.