Инфлуенсърът Корина Копф наскоро обяви оттеглянето си от OnlyFans, след като според слуховете е спечелила 67 милиона долара за трите си години в платформата.

28-годишната Копф обяви "оставката си" в четвъртък, като написа в Туитър „няма повече връзка в биографията .......“, посочвайки, че е премахнала акаунта си в OnlyFans.

Преди да се присъедини към OnlyFans, Корина беше инфлуенсър, чиято кариера в YouTube се катапултира, след като се присъедини към групата от създатели на съдържание на приятеля си Дейвид Добрик - „Vlog Squad“.

През 2016 г. Корина стартира собствен акаунт в YouTube, в който публикува видеоклипове с прекарване на времето си с приятели, с покупки на дрехи, с обиколки на дома и апартамента и др.

Въпреки че не е качвала видеоклипове от четири години насам, тя все още има доста впечатляващи последователи в YouTube - 1,69 млн. абонати.

В момента тя има 6,5 милиона последователи в Instagram, където публикува редица други възбуждащи снимки.

Корина също така е дългогодишна приятелка на Добрик, като през 2019 г. звездата разкри, че двамата са се сприятелили, докато са живели в Чикаго.

Много хора не знаят това, но всъщност се запознах с Дейвид, когато живеехме заедно в Чикаго, още преди да се преместим в Лос Анджелис - каза тя по време на участие в Playlist Live.

Запознах се с него на концерта на Jack & Jack - призна тя.  „Запознах се с него там.



Корина също така е била свързвана романтично с няколко интернет личности - в миналото тя се е срещала с Търнър „Тфу“ Тени и Логан Пол.

Корина шокира феновете си, като обяви оттеглянето си от OnlyFans в четвъртък.

Звездата е направила доста добри пари от сайта - очевидно е прибрала 67 милиона долара, откакто се присъедини към сайта през 2021 г.

Когато показа на приятелите си доходите си за целия живот, челюстите им паднаха на земята. „Това е отвратително!“ - реагира един от тях. „Какво!?“ - потресен беше друг.

„67 милиона долара, Корина!?“ - възкликна трети.



Парите бързо започнаха да се трупат за Корина, след като тя се присъедини към платформата.

В канала на Добрик в YouTube тя разкри, че е спечелила „малко над“ 1 милион долара в рамките на 48 часа след стартирането на профила си.

Миналата година Добрик сподели колко печели Корина месечно в OnlyFans.

Ютубърът показа месечните си извлечения за периода от юни 2021 г. до февруари 2022 г., като най-печелившият месец на Корина е юни, когато тя е спечелила 2 364 334,07 долара.

За месец февруари, месеца с най-ниски доходи, тя е спечелила 683 635,82 долара.