Скандалната плувкиня Луана Алонсо, който беше изгонена от олимпийските игри в Париж заради "непристойно поведение", получи доста странно предложение. Компания за производство на секс кукли предложи на 20-годишната парагвайка да продаде... реплики на краката си. 

Предизвикателната Луана се нуждае от нов източник на доходи, след като прекрати спортната си кариера. Тя светкавично откри профил в OnlyFans, където предоставя ексклузивно съдържание срещу $35 на месец.

Именно така Алонсо привлякла вниманието на фирмата RealDoll. Тя предлага да откупи отливки от краката й, а след това да ги продава за $2000 поотделно или за $3500 за комплект. Цената скача с допълнителни $500, ако е добавен автографът на бившата спортистка. Луана ще прибира 20% от продажбите.

А английските медии дори публикуваха текста на предложението. "В RealDoll се гордеем с това, че предлагаме на нашите клиенти уникални, персонализирани и реалистични артикули, които им помагат да се свържат с феновете си по един наистина личен начин. С нарастващия ви успех ние вярваме, че съществува вълнуваща възможност да си сътрудничим. Бихме искали да ви предложим възможността да отпечатате краката си чрез реалистичен, висококачествен материал, който след това да предоставим за продажба на вашите фенове."

"Въпреки че нямате олимпийски медал на врата си, всички сме съгласни, че тези ваши крака заслужават собствен подиум! Те притежават онази рядка комбинация от грация, сила и неоспорима привлекателност – говорим за крака, които знаят как да предизвикат блясък. Време е да ги превърнем в шедьовър, който вашите фенове могат да ценят пръст по пръст."

Не е известно дали Луана е приела предложението.