Гърция скърби -  26-годишен гражданин на южната ни съседка е сред загиналите при вчерашната терористична атака в Тел Авив, научи GlasNews.bg.

Министерството на външните работи на Гърция съобщи, че неин гражданин, жител на Йерусалим, е сред загиналите при нападението в Тел Авив на 1 октомври.

Според информацията в гръцките медии, това е 26-годишният студент, родом от Солун, Йона Карусис. Той е син на известния невролог Димитрис Карусис, който е старши консултант невролог в Хадаса, президент на Израелското дружество по невроимунология и директор на Центъра за множествена склероза в Йерусалим.

Българин, криещ се в бункер в Тел Авив: Започна да се тресе около нас

 По последни данни на израелската полиция седем души са загинали при атаката близо до спирка на градската железница в квартал Яфа в Тел Авив.

Израелските власти все още не са разкрили самоличността на убитите, но местните медии идентифицираха трима от тях като израелски граждани: Шахар Голдман, 30 г., Инбар Сегев-Вигдер, 33 г., и Ревитал Борнщайн, 24 г. Съобщава се, че четвъртият е грузински гражданин.

Една от жертвите, Инбар Сегев-Вигдер, е пътувала във вагона с 9-месечния си син Ари, когото е успяла да защити с тялото си. Детето е оцеляло.

Очаквайте подробности!

Най-малко 8 убити при терористична атака в Тел Авив ВИДЕО