При инцидента в Халкидики има две простреляни лица и едно с лека телесна повреда. Ранените са настанени в болницата на град Полигирос.

Според получената в Генералното консулство на Република България в Солун информация от гръцката полиция, във вечерните часове на 16 август, в нощно заведение в курорта Ханиоти е възникнал конфликт между компания от 7 български граждани, собственика и персонала на заведението, съобщиха официално от МВнР.

Представителството ни в Солун е оказало съдействие и на роднини на пострадалите лица. 

Както съобщихме по-рано, Кирчо Руския и неговите охранители са предизвикали екшъна в гръцкия курорт Ханиоти в Халкидики.Известното лице от българския ъндърграунд е бил още с Иво Белгиеца.

Ето кой е предизвикал кървавия екшън в Халкидики СНИМКИ+ВИДЕО

Собственикът и голяма част от персонала на заведението са българи. Мелето е станало заради спор за забавяне на поръчка на масата на Кирчо Руския. Оттам те извикали готвача, а след кратка полемика охранителите започнали да го налагат. Той обаче вади нож и пробожда един от нападателите си, разказват очевидци.

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се свържат с Генералното ни консулство в Солун на телефон: +30 2310 829 210; +30 2310 869 510 Дежурен телефон в извънработно време: +30 2310 869 520. Или на e-mail: [email protected].

Очаквайте подробности!

Снимка: mediamall.info

Стрелба между българи в Гърция