Млада жена преживя най-лошото, което може да се случи на една майка. Преди две години близнаците ѝ загиват по ужасен и нелеп начин. Мариса и до ден днешен не може да преживее случилото се.

Кошмарната трагедия белязва както нейния, така и живота на съпруга ѝ Хуан. Именно той обаче, е отговорен за смъртта на малките деца. Хуан, който е ветеран от войната в Ирак, по невнимание оставил едногодишните деца в колата си и отишъл в болница за ветерани в Бронкс, където работи. След дългата си смяна, вървейки към колата си, Хуан вижда двете си деца, все още вързани към детските им столчета на задните седалки. Тогава и осъзнава какво се е случило.

Съдът реши да пощади бащата от затвор, след като се призна за виновен за безотговорното си поведение и заключи, че се касае за трагичен нещастен случай.

Майката на децата споделя, че е простила на съпруга си за убийството на малките им близнаци. Тя си спомня, че е видяла няколко пропуснати обаждания преди да успеят да се свържат в злополучния ден.

Тогава той ми каза: „Любов моя, о, Боже, любов моя… аз убих бебетата“.

„Не винаги съм подкрепяла съпруга си. Бях гневна на много хора,“ споделя тя и допълва: „С течение на времето гневът ми намаля. Когато пуснаха Хуан от затвора, ми възложиха да го наблюдавам внимателно, за да не посегне на живота си.“

„Знам, че Хуан никога не би наранил децата ни умишлено. Но никога няма момент, в който просто да изпитваме радост, без да не се сетим, че близнаците не са тук и са част от нас,“ споделя тя.

Превод: GlasNews.bg