22-годишната студентка по право Киара Петролини призна, че в рамките на година е родила сама и тайно две бебета и ги е заровила в градината, без никой да знае.

Това станало близо до град Парма. Момичето успяло да скрие и от семейството, и от приятелите си и двете бременности. Нейният приятел Самуел, баща на бебетата, дори не знаел, че Киара забременяла от него два пъти.

Когато преди десетина дни в градината на вила във Виняле ди Траверсетоло, до Парма, бяха открити костите на бебе, заровено там преди повече от година, следователите насочиха вниманието си веднага към Киара, тъй като е обвиняема за убийството и на друго бебе. То било родено на 7 август 2024 г. Момичето беше разпитано повторно и призна, че е родила и заровила в градината и друго бебе, родено преди година.

Цялата трагедия започна да се разплита през август тази година. На 7 август Киара, за която всички твърдят, че била студентка за пример, родила сама вкъщи бебето си и го заровила в градината. На следващия ден заминала с родителите си за програмирана ваканция в Ню Йорк. Публикувала дори снимки от екскурзията си. Ден след това бабата на Киара, която трябвало да се грижи за къщата в тяхно отсъствие, открила трупчето на бебето,поставено в плик.

Това станало, след като кучето започнало да рови на това място в градината. Възрастната жена се обадила на полицията. След започналото разследване и направените ДНК-анализи следователите установили, че бебето било родено живо в 40-тата седмица от бременността и че майката е Киара Петролини.

Месец по-късно обаче следователите откриха в градината на къщата останките и от друго новородено, което е било заровено там преди година. И в този случай стана ясно, че майката е направила всичко сама, както потвърди прокурорът на Парма Алфонсо д'Авино, пише "24 часа". Според него Киара не била следена по време на бременностите си от никой медик и родила сама вкъщи. Според признанията пред в."Република" на приятелка на Киара тя ядяла много малко, за да не напълнее и за да не й се подуе коремът.Пред приятелките си тя изглеждала винаги спокойна и никой не подозирал, че е бременна.