Български работник е загинал в цех за обработка на месо в Белгия. Уточнява се, че жертвата е на 25 години, без да се посочват имена.
Проверката на инспекцията по труда е установила, че вероятно работникът е починал от задушаване. Предполага се, че в помещението, където е работил, е бил изпуснат азот и това е намалило количеството кислород, съобщи БТА .
Инцидентът е настъпил в петък миналата седмица недалеч от Гент в помещение за бързо замразяване на месо. Властите проверяват дали са били спазени изискванията за безопасна работна среда.
Прочетете още
- 15:00 Граждани възмутени от спешната помощ в Първомай: Нямат дори спирт и риванол!
- 16:00 Асфалт като вафла: Път пропадна във Варна СНИМКИ
- 19:15 Доброволци от "Браво Пловдив" ремонтираха компрометиран участък до кампуса на ПУ СНИМКИ
- 18:45 Неочакван гост: камила пасе кротко на полянка сред блокове СНИМКА