Бащата на две деца, 38-годишният Стюарт Хамилтън е разпънал палатка в градината си и спи навън, за да се наспи добре. 33-годишната му съпруга Клои била шокирана от това решение, но сега разбира, че то е спасило брака им.

The Sun съобщава, че мъжът искал уединение, защото двугодишният му син Фабиан и новороденото му бебе вдигали твърде много шум.

„Първоначално се страхувах, че любимият ми ще ме напусне, а след това си помислих, че преминава през криза на средната възраст“, ​​споделя мислите си Клои.

Стюарт работи като учител в средно училище и е зает от сутрин до вечер, а децата изискват много внимание от него.

Стюарт Хамилтън, Обединеното кралство, баща на две деца, спи в палатка, за да си почине добреЦял екран
 Снимка: John McLellan

Креативната идея мъжът е заимствал от книгата „Микроприключенията” на Алистър Хъмфрис, която дава съвети и модели как да станем по-издръжливи в процеса на отглеждане на деца.

„Напълно подкрепям решението на Стюарт, независимо колко вежди повдигат нашите съседи, когато видят палатката му на нашата морава“, казва Клои, която живее в Кеймбридж, Обединеното кралство, със семейството си.

Майката на две деца уверява, че изобщо не се чувства изоставена. Освен това, откакто мъжът започна да спи достатъчно, той е пълен с енергия и започва деня в много по-добро настроение.

Стюарт Хамилтън, Обединеното кралство, баща на две деца, спи в палатка, за да си почине добреЦял екран
Майката на две деца споделя, че изобщо не се чувства изоставена. Снимка: John McLellan

„В този момент разбрах, че за психичното здраве на родителите просто не се говори достатъчно. Ние сме по-търпеливи един с друг, а и можем да общуваме по-добре“, обобщава жената и добавя, че преместването на къмпинг е правилното решение да запазят връзката си.

Тя се надява, че любимият й ще се върне в къщата, когато децата пораснат.