Видео, което показва как жена съблича бельото си и го поставя сред хляба в супермаркет, предизвика възмущение и отвращение в социалните мрежи. Клои Лопес, английска инфлуенсърка, твърди, че е извършила това странно действие пред камера като част от предизвикателство.

Във видеото тя се вижда да стои пред отделението за хляб, където сваля бельото си и го поставя върху поднос с хляб. Въпреки че други хора стоят зад нея, те сякаш не забелязаха камерата. След това жената се отдалечи с количката си, усмихвайки се на камерата.

Според испанското издание La Razon, инцидентът е станал в испанската верига супермаркети Mercadona. „Ако Mercadona не докладват тази жена и не направи публично достояние, че те дават приоритет на здравето на клиентите си, никога повече няма да купя хляб от тях“, коментира с отвращение един потребител.

„Бих й забранил да влиза във всеки супермаркет, универсален магазин или търговски център за цял живот“, пишат други.

„Тя оставя бельото си навсякъде. След това идва на почивка в Испания и оставя бельото си в Mercadona“, отбеляза друг.

Британският инфлуенсър е известен със създаването на съдържание за възрастни в TikTok. Според съобщенията веригата супермаркети в момента разследва инцидента и не е изключил да предприеме подходящи действия срещу Клои Лопес за нехигиеничното й поведение.