Пътник избяга със скандал от самолета, застанал на пистата с включени двигатели. Според очевидци преди това той е разговарял по телефона с любимата си.

Съобщава се, че Iberia Mitsubishi CRJ1000 е изпълнявал полет IB8767 от Торино (Италия) до Мадрид (Испания). Младият мъж в салона, чийто мобилен телефон все още не бил включен в режим на полет, получил обаждане от своята приятелка, която го помолила да не лети, пише Corriere della Sera.

„Не лети, моля, остани с мен в Торино“, казала тя.

Междувременно самолетът вече стоял на пистата с работещи двигатели и чакал разрешение за излитане от контролната кула. Туристът по някое време се изправил и извикал на целия салон: „Спрете всичко, трябва да изляза, трябва да изляза!“ Той се обърнал към стюардесите, които тъкмо обяснявали на всички присъстващи правилата за поведение на борда.

Пътник избяга от самолета след обаждане от любимата му, смешни неща на борда, Италия, вицове, скандали, интересни истории, любов, връзкиЦял екран
Пътникът решил да не лети, след като говорил с любимата си Снимка: Pixabay

Очевидци разказаха пред репортери, че между екипажа и един от пилотите е възникнал спор. В крайна сметка, след няколко телефонни разговора, командирът решава да се върне на терминала и да позволи на възлюбления да си тръгне.

Основната причина за това решение вероятно е, че нервният и решителен млад мъж може да застраши безопасността на останалите пътници по време на полета.

В крайна сметка полетът излита за Мадрид със 70 минути закъснение.

Интересното е, че буйният младеж никога не е бил глобяван. Според оператора на летището Sagat, докато самолетът не е излетял, всеки пътник може да слезе.

Превод: GlasNews