48-годишната Каролайн Бътлър, мениджър социални медии от Норфолк (Великобритания), привлича вниманието на околните благодарение на външния си вид, който въобще не подсказва реалната й възраст. Някои искрено вярват, че тя е на не повече от 20 години.  

„Когато кажа истинската си възраст, хората не ми вярват или веднага се интересуват от тайните ми“, казва Каролайн, която обяснява това с комбинация от фактори, включително липсата на партньор и деца, пише The Sun.

Освен това жената твърди, че има добра генетика, а също така е решила да се откаже от алкохола, преминала към вегетарианство и ежедневно се грижи за кожата си, като използва бюджетен слънцезащитен крем.

Една жена спряла да старее, младост, тайни на вечната красота, старост, звезда в социалните мрежи, снимки, любопитно, начин на животЦял екран
48-годишната Каролайн Бътлър разкри тайните на младостта си Снимка: Caroline Shops

Каролайн често попада в смешни ситуации заради външния си вид.

„Редовно ме карат да показвам паспорта си, когато купувам алкохол за приятели, веднъж касиерът отказа да ми продаде комплект с нож за сирене, мислейки, че трябва да докажа, че съм на 46 години!“ - казва британката.

В социалните мрежи тя има 74-хилядна армия от фенове, които често я засипват с комплименти и споделят съвети за грижа за себе си.

„Убедена съм, че младостта не е само във външния вид, опитвам се да мисля положително и да се чувствам много по-млада от моята възраст“, ​​отбелязва Бътлър.

Една жена спряла да старее, младост, тайни на вечната красота, старост, звезда в социалните мрежи, снимки, любопитно, начин на животЦял екран
Каролайн често попада в смешни ситуации заради външния си вид Снимка: Caroline Shops
 
Превод: GlasNews