Обявена е свободна позиция за „работа-мечта“ със заплата над £110 000 на невероятните острови Сили (Великобритания).  

Местна общност търси личен лекар, който да работи на пет острова, като предоставя медицински грижи на 2500 жители. Кандидатът ще трябва да работи в екип с терапевт, психиатър и медицински сестри на пълен работен ден.

Лекарите ще приемат пациенти в специално построен медицински център на върха на скала с изглед към океана, но някои сеанси ще трябва да се извършват на по-малки острови, където специалистите ще бъдат транспортирани от специален лодкар, пише Mirror.

Ползите от тази позиция включват шест седмици годишен отпуск, пенсия от NHS (Британската здравна служба) и висока заплата от £98 000 до £110 250 годишно.

За да получи работа, кандидатът трябва да има подходящо образование и квалификация, както и да подаде заявление на официалния уебсайт на Totaljobs.

Между другото, островите Сили са обявени за едно от най-добрите места за живеене в цяла Великобритания благодарение на своите бели пясъчни плажове, кристално чисти води, буйни пейзажи, екзотични растения и най-високите средни температури от всеки друг остров в Обединеното кралство.

Островите Сили край бреговете на Корнуол предлагат „изключително красива, безлюдна и непокътната“ природа и са обичани от кралската двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън и техните деца. Те се насладиха на спокойния остров Треско, отседнаха там за семейна почивка през 2020 г. и отново през 2021 г. с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Мечтана работа, свободни работни места, острови, работа за лекари, Великобритания, работа, снимкаЦял екран
Сили Снимка: Simply Scilly